Özlem-Tayyar Öz çifti sessizliğini bozdu: Haklarımızı arayacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Dilan-Engin Polat ve yakınlarının tutuklanmasının ardından gözler Özlem-Tayyar Öz’e çevrilmişti. Çocuklar için sağlığı tehlikeye atan ürün sattıkları ileri sürülen Öz çifti, sosyal medyadan açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın cezaevine gönderilmesinin ardından gözler yaşam tarzlarıyla dikkat çeken diğer fenomenlere çevrildi. Bu isimler arasında Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti de yer aldı.

Avukat Feyza Altun, ikinci ‘Dilan-Engin Polat vakası’ olarak değerlendirilen çift hakkında çarpıcı bir iddia bulundu. Altun, Öz çiftinin satışa sunduğu ve çocuklar için kullanılan bir macundan kurt çıktığını iddia etti. Söz konusu ürünlerin ise hijyenden uzak tesislerde üretildiğini öne sürdü. 

Öz çifti hakkında ayrıca ‘klinik’ yazmayan bir apartman dairesinde hacamat tedavisi, dolgu ve botoks uygulamaları yaptıkları iddia edildi.

Özlem-Tayyar Öz çifti sessizliğini bozdu: Haklarımızı arayacağız

“ÇIKAN BÜTÜN HABERLER İFTİRA”

Uzun süredir haklarında çeşitli iddialar bulunan ikili, sosyal medyadan açıklama yaptı. Takipçilerinden gelen soruları cevaplayan çift, “Sizi hedef alıyorlar, ne düşünüyorsunuz son olaylara?” sorusu karşısında şunları söyledi:

“Süreci biz de yakından takip ediyoruz tabii ki. Bununla alakalı hukuk birimimiz gerekli doneleri topluyor. Yakın zamanda bununla ilgili girişimleri yapacağız. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç, çıkan bütün haberler iftira ve karalama üzerine kuruluydu. Bunların da bir hesabı var, yakın zamanda hukuk birimimiz harekete geçecek. Sosyal medyada duyduğunuz/gördüğünüz şeylere inanmayın. Bir insana iftara atmak çok kolay. Bunlar akıl alır gibi değil. İnşallah adalet sağlanacak. Biz haklarımızı arayacağız ve bunları yapanların yanına kar kalmayacak.”

Adaletin yerini bulacağını belirten çift, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu dünyada adalet bazen geç gelebilir, bazen gelmeyebilir ama şu bir gerçek. Kimsenin yaptığı onun yanına kar kalmaz. Kim zerre iyilik de yapsa onun iyiliğini görecek, zerre kötülük de yapsa onun kötülüğünü görecek. Her zaman bunu söylüyorum. Bizim hiç kimseye bir zararımız dokunmadı. İlahi adalete inanıyoruz. Kendi işimizi yapmakla meşgulüz.”

Özlem-Tayyar Öz çifti sessizliğini bozdu: Haklarımızı arayacağız

“ŞAŞALI HAYAT YAŞIYORMUŞUZ GİBİ GÖSTERİLİYOR”

Sosyal medyada geriye dönük paylaşımları kaldırdıkları öne sürülen ikili, Instagram videolarını silmediklerinin de altını çizdi:

“Bu da yalan. Bizi bilen takipçilerimiz biliyor. Hangi videoyu kaldırdığımızı lütfen bize yazın. Hiçbir temizlik yapılmadı. Araba hediye videosu ve sahte altınlarla çekilen iki video var. Bu iki video haricinde gösteriş olarak değerlendirilecek başka video da söz konusu değil. Günlük hayatımız ve yardımlarımızla alakalı 1500’den fazla paylaşım var. Ancak sadece bu iki videoyu alıp şaşalı hayat yaşıyormuşuz gibi gösteriliyor.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...