Özkan Uğur'dan iyi haber: Ünlü müzisyenin son durumu belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özkan Uğur'dan iyi haber: Ünlü müzisyenin son durumu belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Yoğun bakımda tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde entübe edilen usta sanatçı Özkan Uğur'dan umutlandıran haber geldi. Müzisyen Emre Irmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Uğur'un durumunun iyiye gittiğini söyledi.

MFÖ grubunun solisti usta müzisyen Özkan Uğur, kanserle mücadelesini sürdürüyor. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen, üç hafta önce de yoğun bakıma alınan Özkan Uğur, kısa süre önce entübe edildi. 

Sosyal medyada yayılan ölüm haberlerine tepki gösteren ailesi ise söylentileri yalanladı. Uğur'un sağlık durumu merak edilirken, umutlandıran açıklama müzisyen Emre Irmak'tan geldi.

ÖZKAN UĞUR'UN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Son olarak Uğur'un oğlu Alişan ile konuştuğunu ifade eden müzisyen Emre Irmak, 69 yaşındaki sanatçının sağlık durumu hakkında paylaşımda bulundu.

Irmak şu ifadeleri kullandı:

"Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir. Oğlu Alişan ile konuştum, şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Hadi Özkan Ağabey zımba gibi kalkacaksın ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki dualarımız ile kalkacaksın ayağa muhteşem insan."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...