Özcan Deniz: Sinema benim için bir hayat biçimi

Düzenleyen:
Özcan Deniz: Sinema benim için bir hayat biçimi

MAGAZİN Haberleri

'İkinci Şans’ filmiyle dikkatleri üzerine çeken ve son yıllarda yönetmen tarafı şarkıcı tarafından ağır basan Özcan Deniz, “Sinemaya merakım özenti değildi” dedi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ile aynı zamanda kameraların önünde olan Deniz, şu sıralar yurt dışında galadan galaya koşuyor. Önce Almanya Berlin, daha sonra da Azerbaycan Bakü’de büyük bir sevgi gösterisiyle karşılayan ve bugüne kadar 4 filme yönetmen olarak imza atan Deniz, “İlk ‘Film çekmek istiyorum’ dediğimde yıl 1995’ti. Yani özeneceğim hiç kimse yoktu. Bu bir özenti ya da hayal değildi benim için; bir hayat biçimiydi. Sizler eğer beni müzikle tanımıyor olsaydınız bu zamanda beni sinemacı olarak yine karşınızda görecektiniz. Türkücü etiketinden yönetmen brövesi almak çok zor bir yolculuktu. Daha birlikte gülüp, birlikte ağlayacağımız çok hikâyemiz var....” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...