Oyuncu Yağmur Ün evlendi! “Setten çıktık düğüne geldik”

Düzenleyen:
Oyuncu Yağmur Ün evlendi! “Setten çıktık düğüne geldik”

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Yağmur Ün, doktor Doğaç Ergezen ile dünya evine girdi. Çiftin düğün töreni önceki gün gerçekleşti. İkilinin düğününe çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı.

Alemin Kıralı dizisinde çocuk oyuncuyken ünlenen ve Ahsen rolüne hayat veren Yağmur Ün, mutluluğa ‘evet’ dedi. Son olarak Söz dizisinde rol alan oyuncu, düğünde çektirdikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

“HAYATIMIN AŞKI İLE EVLENDİĞİM İÇİN MUTLUYUM”

Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen düğün sonrası gazetecilerin sorularına da cevap verdi. Ün, “Bir süre önce aile arasında nikah kıydık. Bugün de ailemiz ve dostlarımızla düğünümüzde buluşmak istedik. Hayatımın aşkı ile evlendiğim için çok mutluyum. Projemizi bitirdik, setten çıktık düğüne geldik” dedi.

Oyuncu Yağmur Ün evlendi! “Setten çıktık düğüne geldik”Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen

Bütün gece dans eden Yağmur Ün, kır düğününe uygun iki farklı gelinlik giydi. Ünlü oyuncu mutlu gününün tadını doyasıya çıkarırken, düğüne katılanlar arasında Ferit Aktuğ ve sevgilisi Saadet Çamaş, Akasya Asıltürkmen, Ümit Temurçin, Dila Danışman, Gizem Güneş ve Kerem Aygün, Bahadır Vatanoğlu ve İbrahim Kendirci gibi isimler vardı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...