Oyuncu ve yazar Pakize Suda hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu ve yazar Pakize Suda hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir demans hastalığyla mücadele eden oyuncu, sunucu ve yazar Pakize Suda 70 yaşında hayatını kaybetti. Geçen hafta beyninde pıhtı atan Suda'nın tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

70 yaşındaki oyuncu, sunucu ve yazar Pakize Suda için bir süre önce ‘akıl zayıflığı’ yaşadığı belirtilerek yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilmişti. Geçen perşembe beynine pıhtı atan Pakize Suda'nın tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Oyuncu ve yazar Pakize Suda hayatını kaybetti

"ÇOK ÜZGÜNÜZ. SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ"

Feride, Tarkan: Altın Madalyon, Ayrılık Acısı, Çılgın Dersane gibi filmlerde oynayan Pakize Suda hayatını kaybetti.

Acı haberi Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü, duyurdu. Elagözlü, paylaşımında "Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını yitirmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Cenaze bilgilerini daha sonra paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve yazar Pakize Suda hayatını kaybetti

PEŞ PEŞE ACI

Pakize Suda'nın kardeşi ve annesi peş peşe hayatını kaybetmişti. Ünlü sunucunun 2016 yılında uzun süredir kanser tedavisi gören kardeşi hayata gözlerini yummuştu. Zor günler geçiren ve 46 kiloya kadar düşen Pakize Suda 2017 yılında ise anne acısıyla sarsılmıştı.

PAKİZE SUDA'NIN SON HALİ

Oyuncu ve yazar Pakize Suda hayatını kaybetti

Ses sanatçısı Onur Akay, Pakize Suda’nın hastalığı nedeniyle artık hiç kimseyi tanımadığını belirtmiş, ünlü ismin son durumunu gösteren bir de fotoğraf paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...