Oyuncu Ufuk Bayraktar’ın kafesinde silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Oyuncu Ufuk Bayraktar’ın kafesinde silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beyoğlu Cihangir'de ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralandı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar, Ezel adlı dizide Tuncel Kurtiz'in oynadığı Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandırmıştı. Dağ, Sevda Kuşun Kanadında, Vatanım Sensin gibi birçok yapımda rol alan Bayraktar, Beyoğlu Cihangir Mahallesi'ndeki kafesinde yaşanan silahlı saldırıyla gündeme geldi.

SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; olay saat 11.45 sıralarında Cihangir, Defterdar Yokuşu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan Ayhan Yılmaz'a 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı yapıldı. 

Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.'ye de isabet etti. Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralandı. 

Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...