Oyuncu Sinan Albayrak Batı’ya ateş püskürdü: Biz ayrım yapmadan her insan için acı çekiyoruz

Düzenleyen:
Oyuncu Sinan Albayrak Batı’ya ateş püskürdü: Biz ayrım yapmadan her insan için acı çekiyoruz

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Sinan Albayrak, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarına ilişkin açıklamalar yaparken Batı’nın ikiyüzlü olduğunu söyleyerek isyan etti. Albayrak, Bosna Hersek’te Filistin’de Suriye'de katledilen insanların yıllardır görülmemesine tepki gösterdi ve konuşmasında “İçimden küfür ediyorum, anlayan anlar. Ölen, canı giden her insan için biz acı çekiyoruz ayrım yapmadan” ifadelerini kullandı.

Rusya devlet Başkanı Vladimir Putin’in talimatı ile Ukrayna’ya yönelik başlatılan işgal girişimi 7. gününe girdi. Rusya’nın Ukrayna saldırısına kınayan Oyuncu Sinan Albayrak, Batı'nın ikiyüzlü tavrına dikkat çekti. Suriye'de mültecilerin 12 yıldır çadırlarda, karda kışta ve zor koşullar altında yaşadığına vurgu yapan Albayrak, “Ölen, canı giden, canı alınan, canı acıyan her insan için biz acı çekiyoruz, ayrım yapmadan” dedi.

"YILLARCA KATLİAMLAR YAPILDI, AVRUPA SESİNİ ÇIKARMADI"

Konuşmasında Suriye'deki mültecilere değinen Albayrak, “Bu insanlar sürekli katlediliyor, öldürülüyor. Filistin'de şu anda yeniden katliamlar oluyor. Çocuklar öldürülüyor, genç kızlar darp ediliyor, çeneleri kırılıyor, kafaları patlatılıyor, bomba atılıyor üzerlerine… Ama biz duyarlı insanlar onları yıllardır görmedik. Şimdi birden bire Avrupa'dan gelen o tepkilere uyarak, biz de popülist yaklaşımlarla Ukrayna'da olup bitenlere tepkimizi ortaya koyuyoruz. Bosna'da yıllarca katliamlar yapıldı ama Avrupa sesini çıkarmadı. Şimdi Ukrayna'daki katliamlara sesler yükseldi. Ölen, canı giden, canı alınan her insan için biz acı çekiyoruz, ayrım yapmadan” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...