Oyuncu Serhat Teoman sosyal medyadan paylaştı: Oğlunu enkazdan kurtaran ben değilim

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Serhat Teoman sosyal medyadan paylaştı: Oğlunu enkazdan kurtaran ben değilim

MAGAZİN Haberleri

Depreme Hatay’da yakalanan 46 yaşındaki Gülümser Akti’nin eşi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Akti, oğlunu kurtaran kişinin ise oyuncu Serhat Teoman olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü isim, bir yanlış anlaşılma olduğunu belirterek konuya açıklık getirdi.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler ağır hasara yol açtı. Depremzede Gülümser Akti, oyuncu Serhat Teoman'ın oğlunu enkazdan çıkararak hastaneye yetiştirdiğini söylemişti. 

Akti açıklamasında “Hayatımın anlamı her şeyim eşimi kaybettim. Oyuncu Serhat Teoman gelmiş oğlumu melek gibi hastaneye uçurmuş. Oğlumun canını o kurtardı” ifadelerine yer vermişti.

SERHAT TEOMAN’DAN AÇIKLAMA

Oyuncu Serhat Teoman ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi. Bir yanlış anlaşılmanın olduğunu belirten Teoman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Depremzede Gülümser Hanım oğlunu enkazdan benim kurtardığımı dile getirmiş ama sanırım bir benzetme yaşandı o zor anlarda. Kurtaran kişiden Allah razı olsun. Gülümser Hanım ve oğlu ile birlikte tüm depremzedelere acil şifalar diliyorum. Ailesiyle konuşup acil şifalar diledim. Sizleri de bilgilendirmek istedim.”

Oyuncu Serhat Teoman sosyal medyadan paylaştı: Oğlunu enkazdan kurtaran ben değilim

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...