Oyuncu Şebnem Dönmez’in annesi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Şebnem Dönmez’in annesi hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Yasak Elma dizisinde üstlendiği ‘Handan’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Şebnem Dönmez, annesinin ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun annesi Saadet Dönmez, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Medcezir, Avlu, Kuzey Güney, Yalan Dünya, Yasak Elma gibi birçok dizide rol alan oyuncu Şebnem Dönmez’in 72 yaşındaki annesi Saadet Dönmez, vefat etti.

TEDAVİ GÖRÜYORDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçen sezon Yasak Elma dizisiyle seyirci karşısına çıkan Dönmez, iki aydır pıhtı atması nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören annesinin vefatıyla sarsıldı.

Pazar sabahı yaşam savaşı kaybeden 72 yaşındaki Saadet Dönmez, son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncu dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.

Oyuncu Şebnem Dönmez’in annesi hayatını kaybetti

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR?

17 Mayıs 1974’te Salzgitter'de dünyaya geldi.

Televizyondaki ilk görünmesi 1990 yılında Atilla Arcan sunduğu programa katılarak oldu. Ancak ilk çıkışını 1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile yakaladı.

Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. 

2000'lerde dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) ile kariyerini sağlamlaştırırken sinema macerası 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para ile başladı. 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı.

2007 yılında BKM'de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

2013 yılında kadrosuna dâhil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar ‘Melda Yalgın’ karakterini canlandırdı. Sonrasında Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca oynadı. Pek çok dizi, tiyatro ve filmde rol alan Dönmez, oyunculuk kariyerine ara vermeden devam ediyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...