Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aynalı Tahir, Kuruluş Osman, Karagül, Kaybolan Yıllar gibi pek çok dizide rol alan Saruhan Hünel, ameliyata alındı. 54 yaşındaki Hünel’in bir süredir kalp rahatsızlığı yaşadığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, Sultangazi Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde kalp rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçirdi. 

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi - 1. Resim

"BU SABAH KALP AMELİYATINA ALINDI"

Saruhan Hünel’in kardeşi Aslı Hünel, üzen haberi sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Gelin Evi programının sunucusu olan Hünel, kardeşi için sevenlerinden dua istedi.

Açıklamasında ise "Canım ağabeyim Saruhan Hünel bir süredir kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı. Sevenlerimiz dua ederse mutlu oluruz. Yer gök dua iyi olacaksın Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi - 2. Resim

OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ

Daha sonra tekrar bir paylaşım yapan Aslı Hünel, ağabeyinin ameliyattan çıktığını belirtti:

"Ağabeyim, operasyondan çıktı. Bugün yoğun bakımda kalacak. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Operasyonu başarılı geçmiş olduğunu öğrendik."

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi - 1. Resim

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Sanat hayatına ilk olarak mankenlikle başladı. Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonu Mehmet Fevzi Hünel'dir. Babası koronavirüs nedeniyle öldü. Hünel, son olarak Kuruluş Osman dizisinde "Alişar" rolünü üstlendi. Bir dönem rol aldığı Aynalı Tahir dizisiyle yıldızı parladı. Onun dışında Karagül, Yeni Baştan, Kaybolan Yıllar, Kaygısızlar gibi birçok dizide rol aldı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...