Oyuncu Onur Saylak'ın babası vefat etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Onur Saylak'ın babası vefat etti

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Sevilen oyuncu Onur Saylak’ın babası Fahri Saylak hayatını kaybetti. Acı haberi Onur Saylak’ın eşi Gözde Yılmaz, sosyal medyadan paylaştığı mesajla duyurdu.

‘Vatanım Sensin’ , ‘Çarpışma’ , ‘Çukur’ , ‘Kuzgun’ gibi birçok dizide rol alan oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, babasının acısıyla sarsıldı. 

Ünlü ismin babası 77 yaşındaki Fahri Saylak hayatını kaybetti. Acı haberi Onur Saylak’ın eşi Gözde Yılmaz, sosyal medyadan duyurdu. 

Onur Saylak’ın babasıyla çekilen fotoğrafına yer veren Yılmaz, altına ise “Kısacık zaman… Çokça anı… Binlerce iyi ki… Fahri Saylak 29.11.2023” notunu düştü.

Oyuncu Onur Saylak'ın babası vefat etti

KUŞADASI’NDA DEFNEDİLECEK

1946 doğumlu Fahri Saylak’ın cenaze detayları da öğrenildi. Saylak’ın öğle namazına müteakiben Kuşadası Adalızade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Asri Mezarlığı’na defnedilecek.

ONUR SAYLAK: ONA TUTKUMUZ BAMBAŞKA

Onur Saylak, Ahmet Mümtaz Taylan’ın programı Empati’de babası hakkında şöyle konuşmuştu: 

“Babam hep duygularını içinde yaşayan, asla bize belli etmeyen ve otoriter bir insan. Karizmatiktir babam. Üç kardeşiz. Ona tutkumuz, sevgimiz, bağımız bambaşka. ODTÜ’yü kazandığım zaman babam bana iki seçenek sundu. Bana dedi ki; ya yurda git, cebinde daha çok para olsun ya eve çık cebinde daha az para olsun ama özgür ol. Bu kadar açıktı. Hakkını ödeyemeyiz.”

Oyuncu Onur Saylak'ın babası vefat etti

Onur Saylak’ın demirci ustası olduğu bilinen babası Fahri Saylak ve kardeşi kendi elleriyle konteyner yaparak 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler yaşayan Kahramanmaraş’a göndermişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...