Oyuncu Noyan Arat'ın şüpheli ölümü!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oyuncu Noyan Arat'ın şüpheli ölümü!

MAGAZİN Haberleri

Sinema ve tiyatro oyuncusu 34 yaşındaki Mustafa Noyan Arat, İstanbul Beşiktaş’ta kaldığı apart evin 4. katındaki camından düşerek hayatını kaybetti. Genç oyuncunun şüpheli ölümünün ardından polis ekipleri inceleme başlattı.

Çeşitli film ve tiyatro oyunlarında yer alan Noyan Arat, Selçuk Yöntem ve Tarık Emir Tekin’in rol aldığı "Arat Reflection" isimli yerli ve yabancı dilde çekilen ödüllü filmle ismini duyurmuştu. 34 yaşındaki Arat'ın vefat haberini Oyuncular Sendikası sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Yapılan açıklamada, "Meslektaşımız Noyan Arat hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/oyuncusendika/status/1653348334810148865

Oyuncu Noyan Arat'ın şüpheli ölümü!

NOYAN ARAT KİMDİR?

Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Arat, 2012’de İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Çevre Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2013’te Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine yüksek lisans programına başlayan Arat, o yıldan bugüne profesyonel olarak oyunculuk yapmaktaydı. İTÜ Sahnesi'nde 6 sene boyunca oyunculuk, yönetmenlik ve prodüksiyon tecrübesi edindi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...