Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendi, ilk yorum eski eşi Şevket Çoruh'tan geldi

Düzenleyen:
Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendi, ilk yorum eski eşi Şevket Çoruh'tan geldi
MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Günay Karacaoğlu, üçüncü kez nikah masasına oturdu. Karacaoğlu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi. Sosyal medyadan nikah fotoğraflarını paylaşan Karacoğlu’na ilk yorum eski eşi Şevket Çoruh'tan yorum geldi. Çoruh, ikilinin fotoğrafına “Çok güzelsiniz… Mutluluklar” yorumunu yaptı.

'Yarım Elma', 'Aşk Mantık İntikam', 'Hayati ve Diğerleri' gibi birçok başarılı yapımda oyunculuğu ile adından söz ettiren Günay Karacaoğlu, bir süredir birlikte olduğu Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile evlendi.

“REDDEMEYECEĞİM BİR TEKLİFLE GELDİ”

Sürpriz bir şekilde dünya evine giren oyuncu, güzel haberi sosyal medyadan paylaştı. Günay Karacaoğlu, paylaştığı nikah fotoğrafının altına “Reddedemeyeceğim bir teklifle geldi, evet dedim” yazdı. Oyuncunun paylaşımına Betül Demir, Gonca Vuslateri, Yeşim Salkım, Zuhal Topal gibi birçok ünlü isim yorum yaparak mutluluklar dileklerinde bulundu.

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendi, ilk yorum eski eşi Şevket Çoruh'tan geldi

ŞEVKET ÇORUH’TAN NİKAH FOTOĞRAFINA YORUM

Arka Sokaklar’da Mesut komiseri canlandıran ve Günay Karacaoğlu’nun eski eşi olan Şevket Çoruh da çiftin fotoğraflarına ilk yorum yapan kişilerden biri oldu. Karacaoğlu ile 2004 yılında boşanan Çoruh, nikah fotoğrafının altına “Çok güzelsiniz… Mutluluklar” yorumunu yaptı.

Oyuncu Günay Karacaoğlu evlendi, ilk yorum eski eşi Şevket Çoruh'tan geldiGünay Karacaoğlu, 1993 yılında Şevket Çoruh ile evlenmiş, 2004 yılında boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten Gülenay adında bir kızları var.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...