Oyuncu Feride Çetin’in acı günü: Eşi Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:
Oyuncu Feride Çetin’in acı günü: Eşi Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı

MAGAZİN Haberleri

Sevilen dizi Hercai'de rol alan Feride Çetin’in 2019 yılında evlendiği sinema yazarı Murat Özer 56 yaşında hayatını kaybetti. Özer bugün memleketi Sakarya’da toprağa verildi.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Hercai'de oynayan Feride Çetin, 2019 yılında sinema yazarı Murat Özer ile hayatını birleştirmişti. Çiftin 2020 yılında kızları Hayat dünyaya geldi. Bir süredir kanser tedavisi gören Özer, hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan ünlü ismin cenazesine sinema dünyasından çok sayıda yazar ve eleştirmen katıldı.

Oyuncu Feride Çetin’in acı günü: Eşi Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı

Yaklaşık 2 yıldır beynindeki tümör nedeniyle tedavi gören sinema eleştirmeni ve yazar Murat Özer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü isim memleketi Sakarya’da toprağa verildi. 56 yaşındaki Murat Özer'in cenaze namazı Adapazarı ilçesinde kılındı.

Oyuncu Feride Çetin’in acı günü: Eşi Murat Özer son yolculuğuna uğurlandıFeride Çetin- Murat Özer

CENAZEYE MESLEKTAŞLARI İLE YAKINLARI KATILDI

Oyuncu Feride Çetin ile evli ve 1 çocuk babası olan Özer, Şeker Hilal Cami'nde kılınan cenaze namazı sonrası Emir Sultan Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...