Oyuncu Ahmet Kural müjdeyi paylaştığı fotoğrafla verdi: Baba oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Oyuncu Ahmet Kural müjdeyi paylaştığı fotoğrafla verdi: Baba oluyor

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

4 ay önce evlenen avukat Çağla Gizem Şahin ile nikah masasına oturan oyuncu Ahmet Kural baba oluyor. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından “Çok heyecanlıyız” notuyla duyurdu.

Başarılı oyuncu Ahmet Kural, uzun süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile evlendi. Temmuz ayında hayatlarını birleştiren çiftten güzel haber geldi. 

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, Bodrum Cennet koyunda düzenlenen sade düğünle mutluluğa ‘evet’ dedi. Çiftin düğününe yakın arkadaşları ve akrabaları katıldı. Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan ve Bedri Güntay düğüne katılanlar arasındaydı. 

Oyuncu Ahmet Kural müjdeyi paylaştığı fotoğrafla verdi: Baba oluyor

Ünlü çiftten Çağla Gizem Şahin, düğün sonrası verdikleri pozları “Çok güzel bir anı, çok güzel dostlarımızla, ailelerimizle ve akrabalarımızla birlikte yaşadık. Düğünümüze gelen, gelemeyip arayan, mesaj atan, iyi dileklerini ileten, organizasyonumuzda kendi düğünleri gibi emek harcayan herkese, sevenlerimize çok teşekkür ederiz. İyi ki varlar” notuyla paylaşmıştı. 

“ÇOK HEYECANLIYIZ”

Mutlu evlilikleri devam eden çiftten bebek müjdesi geldi. Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, dün akşam sosyal medyadan yaptıkları ortak paylaşımla anne baba olacaklarını duyurdu. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan ikili, altına ise “Çok heyecanlıyız” yazdı. 

Oyuncu Ahmet Kural müjdeyi paylaştığı fotoğrafla verdi: Baba oluyor

Güzel haberi paylaşan çifte Devrim Saltoğlu, Behzat Uygur, Serhat Şen, Burak Satıbol gibi pek çok ünlü isim tebrik mesajları yağdırdı. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...