Oscarlık oyuncu ayakta zor durdu!

Oscarlık oyuncu ayakta zor durdu!

MAGAZİN Haberleri

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, bu seneki Oscar töreninde de düştü. Oyuncu ayağa kalkmakta zorlandı işte o anlar

Geçen yıl gerçekleşen Oscar Ödülleri töreninde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü almak için sahneye çıkarken düşen Jennifer Lawrence, bu akşam yine aynı olayı yaşadı. American Hustle (Düzenbaz) filmiyle "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" adayı olan Lawrence, kırmızı halıda yürürken etrafı selamladığı sırada bir anda dengesini kaybetti. Güzel oyuncu, önünde yürüyen kadına tutunarak toparlamak istese de pek başarılı olamadı.

BU FOTOĞRAF TWTTER'DA DAMGASINI VURDU

Oscar'lar muhteşem bir törenle sahiplerini bulurken, programı sunan Ellen DeGeneres'ın Twitter hesabından paylaştığı bu fotoğraf retweet rekoru kırdı. Ellen DeGeneres, Akademi Ödülleri Töreninde ilginç bir 'selfie'ye imza attı. Bradley Cooper'un uzun kollarıyla çektiği ve kareye çok sayıda ünlünün girdiği bu fotoğraf, 1 milyon 300 binin üzerinde retweet ile rekor kırdı. Daha önceki rekor, 778 binin üzerinde paylaşımla ABD Başkanı Barack Obama'nın seçim gecesine ait olan ve eşi Michelle Obama tarafından çekilen fotoğraftı.

Oscarlık oyuncu ayakta zor durdu!

OSCAR ÖDÜLLERİNİ KİMLER ALDI

86. Oscar ödülleri töreninde en iyi film ödülü aldı. Peki bu filmler neler, oscarlık oyuncular kimler oldu. hepsi burada . ABD film endüstrisinin kalbi Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen Oscar ödüllerinin sunuculuğunu, Ellen Degeneres ile Jim Carrey üstlendi. Oscar ödül töreninde en iyi film ödülünü Steve McQueen'in yönettiği 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave) kazandı. Filmin oyuncularından Lupita Nyong'o da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. En iyi erkek oyuncu ödülü ise Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) filmindeki rolüyle Matthew McConaughey'in oldu. Cate Blanchett, Mavi Yasemin (Blue Jasmine) filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscarını kazandı. 86'ıncı Oscar ödül töreninde en iyi yönetmen ödülünü ise Yer Çekimi (Gravity) ile Alfonso Cuaron kucakladı. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında ise Jared Leto, ''Dallas Buyers Club'' filmiyle ödül kazandı. Ödülü alırken yaptığı konuşmada, Venezuela ve Ukrayna'daki olaylara değinen Leto, AIDS'ten hayatını kaybedenleri andı.

Törende açıklanan diğer ödüller şöyle:

En İyi Kostüm Tasarımı: Muhteşem Gatsby (Catherine nbsp;Martin) nbsp;

En İyi Makyaj ve Saç: Dallas Buyers Club (Adruitha Lee and Robind Mathews)

En İyi Animasyon Filmi: Karlar Ülkesi (Chris Buck, Jennifer Lee and Peter Del Vecho)

En İyi Kısa Animasyon: Mr. Hublot (Laurent Witz and Alexandre Espigares)

En İyi Görsel Efekt: Yerçekimi (Tim Webber, Chris Lawrence, David Shirk, Neil Corbould)

En İyi Kısa nbsp;Film: Helium (Anders Walter ve Kim Magnusson)

En İyi Kostüm Tasarımı: Muhteşem Gatsby (Catherine nbsp;Martin) nbsp;

En İyi Makyaj ve Saç: Dallas Buyers Club (Adruitha Lee and Robind Mathews)

En İyi Kısa Belgesel: The Lady In Number 6 (Malcom Clarke ve Nicholas Reed

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...