Oscar tokadına Demet Akalın yorumu: Eline sağlık

Düzenleyen:
Oscar tokadına Demet Akalın yorumu: Eline sağlık

MAGAZİN Haberleri

Bu yıl 94.sü düzenlenen 2022 Oscar Ödülleri Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar geceye damga vurdu. Will Smith, eşi hakkında şaka yapan Chris Rock'a sinirlenip aniden sahneye çıkarak tokat attı. Oscar ödüllerini takip eden ünlü şarkıcı Demet Akalın ise olayla ilgili yorum yapmayı ihmal etmedi. Akalın, Twitter’dan "Eline Sağlık. Sağlıkla dalga geçilmez” dedi.

2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye ödüllerin sahiplerinin yanı sıra Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith hakkında şaka yapınca Will Smith bir anda sahneye çıktı. Tüm salon şaka sanıp gülerken Smith sahneye koşarak, Rock'a tokat attı. Tokat attıktan sonra yerine dönen Will Smith, "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. 

WILL SMITH'TEN OSCAR TARİHİNE GEÇEN TOKAT

Geceye damgasını vuran tokat, sunucu Chris Rock’ın Will Smith’in eşiyle ilgili yaptığı espri sonrasında geldi. Oscar'ı izleyenler, bu anları şovun bir parçası sandı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Chris Rock ve reji ekibinin soğukkanlılıkla programı devam ettirdi. Tokat olayının ise şovun bir parçası olmadığı belirtildi. Daha sonra sahneye gelen konuklar, bu problemi çözeceklerini aktardı.

Oscar tokadına Demet Akalın yorumu: Eline sağlıkWill Smith - Chris Rock

“ELİNE SAĞLIK”

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan ve çok konuşulan tokat olayıyla ilgili ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan yorum gecikmedi. Twitter hesabından Will Smith'i destekleyen paylaşımlar yapan şarkıcı, "Eline Sağlık. Sağlıkla dalga geçilmez. Adam 25 yıldır evli... O kadar kıymet vermiş eşine… Eline sağlık. Adamsın" yorumunu yaptı.

Oscar tokadına Demet Akalın yorumu: Eline sağlık


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...