Oryantal Didem meslek değiştirdi… İşte yeni işi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oryantal Didem meslek değiştirdi… İşte yeni işi

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen oryantal Didem meslek değiştirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan isim, şarkıcı olmaya karar verdi.

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programında dansları ile dikkat çeken oryantal Didem, mesleğinde değişikliğe gitti. 

BU KEZ ŞARKI SÖYLEYECEK

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı albüm ile konuşulan Didem Kınalı, bayramda sahne alacak. Kınalı, bayramın 3. günü Hilton sahne 17’de hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendirecek. 

Kınalı’nın bundan sonra özel gün ve davetler haricinde oryantallik yapmayacağı, müzik çalışmalarına ağırlık vereceği öğrenildi. Yıldız Tilbe’den 2 yeni şarkı alan Kınalı, bu şarkılara bayram sonrası klip çekecek.

ORYANTAL DİDEM KİMDİR?

Didem Kınalı, 6 Haziran 1988 Gaziosmanpaşa dğumlu. Şişli Kuştepe'de büyüdü. Bir ablası ve bir de erkek kardeşi var. Annesi Selanik göçmeni bir oryantal, babası ise Yugoslav göçmeni ve darbukacı.. Çocukluğu Roman mahallesinde geçti. İlkokul üçüncü sınıfa kadar okudu, çalışması gerektiği için okulu bıraktı ve dans etmeye başladı. Ancak daha sonra liseyi bitirdi. Aktüel Dergisi'ne verdiği röportajda “Matematik dışında başarılı bir öğrenciydim. Okulu bırakmam ailemin değil, benim isteğimdi. Ama hala okumayı istiyorum. Karar verdim okuyacağım, üniversiteye de gideceğim” açıklamalarında bulunmuştu.

Didem, İbrahim Tatlıses'in eğlence programı İbo Şov'da sergilediği oryantal dans performanslarıyla adını duyurdu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...