ORHAN GENCEBAY’IN SAĞLIK DURUMU | Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ORHAN GENCEBAY’IN SAĞLIK DURUMU | Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay talihsiz bir kaza sonucunda hastaneye kaldırıldı. Orhan Gencebay’ı merak eden sevenleri ve hayranları “Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?” sorusunun cevabını araştırıyorlar. Peki, Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı? Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? İşte o detaylar…

Usta sanatçı Orhan Gencebay geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz kazanın sonra hastaneye kaldırıldı. Acılar içerisinde hastaneye kaldırıldığı söylenen Orhan Gencebay’ın sevenleri ve hayranları Orhan Gencebay’ın neden hastaneye kaldırıldığını ve sağlık durumunu merak ediyorlar. Orhan Gencebay'ın sağlık durumunu merak edenler arama motorlarında  “Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı? İşte Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl" sorularını merak ediyorlar. İşte Orhan Gencebay'ın sağlık durumu hakkında detaylar…

ORHAN GENCEBAY’IN SAĞLIK DURUMU | Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?

ORHAN GENCEBAY NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Anadolu Hisarı’nda bir restorasyonda giden Orhan Gencebay eşi Sevim Emre ile restoran dönüşünde tekne ile mekândan ayrıldılar. Baltalimanı’nda bulunan evlerine doğru yola çıktılar. Tekne Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin Baltalimanı'ndaki yalı dairelerinin iskelesine yanaştı.Görevliler ilk olarak Sevim Emre'nin inmesine yardımcı oldular daha sonra Orhan Gencebay'ın inmesine yardım etmek istediler. Teknedeki görevli elinden tuttuğu Orhan Gencebay'ı hızla kendisine doğru çekince Orhan Gencebay dengesini kaybetti ve sırt üstü beton zemine düştü. Orhan Gencebay'ın kalçası ve sırtı yere vurdu ve acılar içerisinde kaldı. 

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre; dengesini kaybeden sanatçı, sırt üstü beton zemine düşerek acılar içinde kaldı.

Orhan Gencebay tekneden beton zemine düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

ORHAN GENCEBAY’IN SAĞLIK DURUMU | Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?

ORHAN GENCEBAY’IN SAĞLIK DURUMU

Orhan Gencebay’ın düşmesinin ardından bölgeye ambulans sevk edildi ve Gencebay hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Vücudunda kırık ve çatlak olmadığı öğrenilen sanatçının, darbeye bağlı ezilmeler nedeniyle tedavisi sürüyor.

Orhan Gencebay geçirdiği rahatsızlık yüzünden Bodrum tatilini ertelemek zorunda kaldı.

Orhan Gencebay geçirdiği kaza ile ilgili "Çok şükür iyiyim; önemli bir kazaydı, Allah korudu beni" dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...