Operasyonda gözaltına alınan Engin Polat'ın anneannesi için karar çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Operasyonda gözaltına alınan Engin Polat'ın anneannesi için karar çıktı

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat dahil 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Engin Polat'ın anneannesi Zehra Yılmaz sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı.

Magazin dünyasında yaptığı lüks ve servet paylaşımlarıyla tanınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat, 1 Kasım'da sabaha karşı gözaltına alındı. Polatlar’ın kara para aklama soruşturması kapsamında altı şehirde 43 adrese 30 şüpheli için eş zamanlı baskın düzenlendi. 17 kişi gözaltına alındı. 27 şirket ve sahiplerinin bütün mal varlıklarına tedbir konuldu.

6 ŞEHİRDE DE DÜĞMEYE BASILDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Engin Polat ve Dilan Polat’ın da olduğu şüphelilerle ilgili “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunlarına Muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma uyarınca altı şehirde operasyon için düğmeye basıldı.

Operasyonda gözaltına alınan Engin Polat'ın anneannesi için karar çıktı

ENGİN POLAT'IN ANNEANNESİ SERBEST BIRAKILDI

Dilan ve Engin Polat'a yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan Engin Polat'ın anneannesi Zehra Yılmaz, sağlık sorunları nedeniyle savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla bir süreden beri ülke gündemini meşgul eden Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerine devam ediliyor. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Engin Polat’ın anneannesi Zehra Yılmaz ise, emniyette ifadesi alındıktan savcılık kararıyla sağlık sorunları göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...