Onur Atilla'dan Kerem Bürsin taklidi! Salondaki herkesi kahkahaya boğdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Dün akşam yapılan 49. Altın Kelebek Ödülleri’nde sahneye çıkan Güldür Güldür ekibinden Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidi ile hem salondakileri hem de ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede güldüren anlar da yaşandı.

Ödül törenine birçok ünlü sima katıldı. Sunuculuğunu Cem Davran ile Çağla Şıkel’in yaptığı gecede 30 farklı daldan oyuncu, şarkıcı ve sanatçı ödüllerini kucakladı. Norm Ender, İrem Derici ve Nükhet Duru gecede şarkılar söyleyerek izleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile Ya Çok Seversen adlı dizide rol alan Kerem Bürsin gecede ‘En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Sahneye çıkan Bürsin konuşmasına “Okey okey, allright” sözleriyle İngilizce olarak başladı. 

Onur Atilla'dan Kerem Bürsin taklidi! Salondaki herkesi kahkahaya boğdu

KEREM BÜRSİN TAKLİDİYLE KIRDI GEÇİRDİ

Sahneye daha sonra ödül almak için Güldür Güldür Show ekibi çıktı. ‘En İyi Komedi Dizisi Ödülü’nü alan ekipten Rüştü Onur Atilla, Bürsin’in taklidini yaparak salondakileri kırdı geçirdi. Bürsin’in konuşmasını ti’ye alan ünlü oyuncu herkesi kahkahaya boğdu.

Atilla, ‘Okey okey all right the man…’ gibi İngilizce kelimelerle Bürsin’in konuşmasını taklit etti. Daha sonra “Benim İngilizcem bu kadar” diyerek gülümsedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Onur Atilla'dan Kerem Bürsin taklidi! Salondaki herkesi kahkahaya boğdu

ÖVGÜ YAĞDI

Sosyal medyada söz konusu taklit en çok konuşulanlar arasına girdi. Kullanıcılar Onur Atilla için “Müthiş zeka, müthiş oyunculuk” , “İşte komedi zekası” , “Çok iyi” , “İyi yapmış, çok güldüm” gibi övgü dolu sözler söyledi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...