Olay tatil! Önce yıktı, sonra ben “Aleyna Tilki’yim” dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Olay tatil! Önce yıktı, sonra ben “Aleyna Tilki’yim” dedi

MAGAZİN Haberleri

Yaptığı açıklamalarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine oturan Aleyna Tilki’nin gittiği Kaş tatilinde tatsızlık çıktı. Ünlü şarkıcının erkek arkadaşının kullandığı araç tabelalarda hasar meydana getirince ikiliye esnaftan tepki yağdı.

‘Sen Olsan Bari’ , ‘Başıma Belasın’ , ‘Dipsiz Kuyum’ gibi şarkıların sahibi  Aleyna Tilki, erkek arkadaşıyla Antalya’nın Kaş ilçesine tatile gitti. Çiftin yaptıkları esnafı öfkelendirince tartışma çıktı.

ESNAF TEPKİ GÖSTERDİ

Milliyet’in haberine göre; şarkıcının arkadaşı, meydanda araç kullandığı sırada manevra yapmaya çalışırken, tur şirketlerinin tabelalarına hasar verdi. Durumu gören esnaf, “Yavaş olsana kardeşim, dikkatli ol! Tabelalarımız kırılıyor” diyerek, tepki gösterdi.

“BEN ALEYNA TİLKİ’YİM!”

Tartışma sırasında araya giren şarkıcı, “Ben Aleyna Tilki’yim” sözlerine esnaftan, “Kimsen kimsin, doğru düzgün kullansın aracı. Tabelalarımıza zarar verdi” karşılığını alınca, olay yerinden uzaklaştı. Tilki’nin içinde bulunduğu araç ilerleyen dakikalarda ise yolda bozuldu. Çekici arayan şarkıcı, tatilini bir gün uzatmak zorunda kaldı.

Olay tatil! Önce yıktı, sonra ben “Aleyna Tilki’yim” dedi

“HER ŞEY İLE SAVAŞMAK ZORUNDA KALDIM”

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına röportaj veren şarkıcı, albüm çalışmalarından bahsetmişti. “Yeni bir albümüm var” diyen şarkıcı, “Çok fazla tarz yaptım. İlk albümüm olduğu için samimi bir albüm olsun istedim. Benim gerçeğimi yansıtsın istedim. Bunun için de savaşlar vermem gerekiyordu. Onları da verdim” şeklinde konuşmuştu.
Basın mensuplarının “Ne gibi savaşlar verdiniz peki?” sorusu üzerine ise Tilki, “Her şeyiyle verdim savaşı. Çünkü ne oluyorsan, kim oluyorsan hayatın ona dönüşüyor. Bu yüzden her şey ile savaşmak durumunda kaldım. Ama güzel oldu. Benim, ben olmamı engelleyecek kişilere karşı savaşımı kazandığımı düşünüyorum” demişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...