Olacak O Kadar ile ünlenen Ahmet Çevik yıllar sonra ortaya çıktı

Düzenleyen:
Olacak O Kadar ile ünlenen Ahmet Çevik yıllar sonra ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Uzun yıllar yayınlanan sevilen güldürü programı Olacak O Kadar’da birçok tiplemeyi başarıyla canlandıran Ahmet Çevik, yıllar sonra ortaya çıktı. 49 yaşındaki oyuncu hem tiyatro hayatına devam ediyor hem de YouTuber’lık yapıyor.

1988 yılında yayın hayatına başlayan ve 2005 yılına dek aralıksız devam eden Olacak O Kadar, ekranların en sevilen programları arasındaydı. Levent Kırca'nın oluşturduğu ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu programda Ahmet Çevik, Özer Usta karakteriyle hafızalara kazındı. 49 yaşındaki Çevik, 2018 yılında düşerek geçirdiği kaza sonucu tat ve koku alma duygularını kaybetmiş ve oyunculuk hayatına ara vermişti.

Olacak O Kadar ile ünlenen Ahmet Çevik yıllar sonra ortaya çıktı

YOTUBE İÇİN VİDEO ÇEKİYOR

Bir süredir ekranlardan ve tiyatro sahnelerinden uzak olan Çevik’in oyunculuk dışında yaptığı meslek de ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Ahmet Çevik, şimdilerde YouTube için videolar çekiyor. Kanalında tiyatrocularla röportaj yapan oyuncu, gençlere tavsiyeler vermeyi de ihmal etmiyor.

Olacak O Kadar ile ünlenen Ahmet Çevik yıllar sonra ortaya çıktıAhmet Çevik'in son hali...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...