Okan Bayülgen’den Gazze’ye destek çağrısı! Tüm salon ayakta alkışladı: Yaşasın Filistin

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Okan Bayülgen’den Gazze’ye destek çağrısı! Tüm salon ayakta alkışladı: Yaşasın Filistin

Magazin Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ünlü şovmen ve sunucu Okan Bayülgen, katıldığı ödül töreninde Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekti. “Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin” diyen Bayülgen’in sözleri büyük alkış aldı.

“Gazze İçin Ben de Oradayım” konseri, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi. Gecede sahneye çıkan Okan Bayülgen, İsrail’in Gazze’deki saldırılarına sesini çıkarmayanlara tepki gösterdi.  

İsrail’in Gazze’ye saldırıları 7 Ekim’den bu yana sürüyor. Birçok masum kadın ve sivilin katledildiği savaşta ölü sayısı giderek artıyor. Türkiye’den de tanınmış birçok isim bu vahşete karşı bilinç oluşturmak için etkinlikler düzenliyor, sosyal medyadan çağrı yapıyor. Bu kapsamda ünlülerin katılımıyla “Gazze için Ben de Oradaydım” konseri düzenlendi. Geçtiğimiz akşam yapılan konsere oyuncu, şovmen ve sunucu Okan Bayülgen de katıldı. 

Okan Bayülgen’den Gazze’ye destek çağrısı! Tüm salon ayakta alkışladı: Yaşasın Filistin

“UNUTMAMALIYIZ, UNUTTURMAMALIYIZ”

Bayülgen, etkinlikte yaptığı konuşmayla geceye damga vurdu. Katliama dikkat çeken isim, şöyle konuştu:

“Unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve gündemden hiç düşürmemeliyiz çünkü dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyelim dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabiliyor, nasıl olur? Dolayısıyla biz ne kadar gündemimizde tutarsak, ne kadar çok hareket edersek, ne kadar çok sesimizi yükseltirsek o kadar önemli.” 

“YAŞASIN HAYAT, YAŞASIN ÇOCUKLAR, YAŞASIN FİLİSTİN”

Hayatını kaybeden yüzlerce çocuk olduğunu belirten Bayülgen, “Tek amacımız, en büyük amacımız tabii ki çocukları kurtarmak. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin” dedi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...