Okan Bayülgen sahne öncesi kalp spazmı geçirdi, apar topar hastaneye kaldırıldı

Düzenleyen:
Okan Bayülgen sahne öncesi kalp spazmı geçirdi, apar topar hastaneye kaldırıldı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şovmen ve TV programcısı Okan Bayülgen, rol aldığı "Amadeus" adlı tiyatro oyunu öncesinde kalp spazmı geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan Bayülgen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Başarılı şovmen Okan Bayülgen sevenlerini korkuttu. 58 yaşındaki Bayülgen geçtiğimiz hafta sahne öncesi rahatsızlandı. Rol aldığı "Amadeus" adlı tiyatro oyunu öncesi fenalaşarak hastaneye kaldırılan başarılı şovmenin kalp spazmı geçirdiği öğrenildi.

“İŞİNE GERİ DÖNDÜ”

Bayülgen’in yapılan tetkiklerin ardından korkulacak bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi. Ünlü şovmen evinde bir gün dinlendikten sonra işlerine kaldığı yerden geri döndü. Bayülgen'in ertelenen "Amadeus" oyunu için bu ay sonunda sahneye çıkacak.

Instagram’da 270 bin takipçisi ve geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü isim, rahatsızlığıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...