Oğuzhan Koç’tan geri adım! 35 bin TL’lik ayakkabılarıyla ilgili konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oğuzhan Koç’tan geri adım! 35 bin TL’lik ayakkabılarıyla ilgili konuştu

MAGAZİN Haberleri

Özel hayatıyla ilgili sık sık gündem olan Oğuzhan Koç, ayakkabısıyla ilgili espri yapan sosyal medya fenomenini ifşa ederek öfke kustu. 35 bin TL’lik ayakkabıları gündem olan Koç, yeni bir açıklama yaptı.

Paylaşımlarıyla magazin gündeminde yer alan şarkıcı Oğuzhan Koç, ayakkabı tercihiyle alay konusu olmuş, bir sosyal medya fenomenine ateş püskürmüştü. Ünlü isim, verdiği bir konserde ayakkabı polemiğine açıklık getirdi.

‘Gossip Pasta’ isimli hesap, esprili bir dille “Oğuzhan Koç’un yeni tekerlekleri hayırlı olsun” paylaşımı yaptı. Bu paylaşıma sinirlenen Koç, sosyal medya hesabının Çağla Çetin’e ait olduğunu ifşa ederek, sert bir dille dikkat çeken yazı yazdı. 

Oğuzhan Koç’tan geri adım! 35 bin TL’lik ayakkabılarıyla ilgili konuştu

“GÖZ GÖZE GELSEK SELAM VERİRKEN TİTREYECEK”

Çetin’i hedef alan Koç, “Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasına terlik, tayt link vererek yol bulmaya devam ediyorlar. Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum, fikirlerim bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünkü parazitimiz Çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi, haddinizi, işe yaramazlığınızı öğretecek biri vardır diye bekliyordum. Demek ki benmişim o. Hadi bakalım” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koç’un sözleri tepki çekerken, bu tavrı ve sinirine anlam veremeyen sosyal medya kullanıcıları art arda paylaşım yaptı. 

GERİ ADIM ATTI

Tepki gören şarkıcı, konserinde geri adım attı. Kocaeli'deki hayranlarıyla buluşan isim, sosyal medyada gündeme oturan ayakkabılarıyla ilgili konuştu.

Magazin Burada’nın haberine göre; müzik ve şarkıların her şeyin önünde olduğunu söyleyen Oğuzhan Koç "Uzun zamandır giydiğim ayakkabılar çok konuşuluyor. Bugün de bunları giydim. Biz şarkı yazıyoruz. Kağıt bizde, kalem bizde. Bu gece 20 yıl boyunca yazdığım şarkıları söyleyeceğim. Sizler de eşlik ederseniz o zaman ne ayakkabının ne saçın makyajın ne de üstümüzdeki gömleğin önemi kalır. Önemli olanın göz göze diz dize şarkı söyleyip bu duyguyu paylaşmak olduğunu bu gece ispat edelim istiyorum" dedi. Koç'un sözleri üzerine büyük bir alkış koptu.

Oğuzhan Koç’tan geri adım! 35 bin TL’lik ayakkabılarıyla ilgili konuştu

Öte yandan şarkıcı Oğuzhan Koç’un tekerleğe benzetilen ayakkabılarının ünlü bir markaya ait ve 35 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...