Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün davetiyesi ortaya çıktı: Fotoğraf detayı dikkatlerden kaçmadı

Düzenleyen:
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün davetiyesi ortaya çıktı: Fotoğraf detayı dikkatlerden kaçmadı

MAGAZİN Haberleri

Haziran ayında nişanlanan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç artık düğün için gün sayıyor. 26 Ağustos'ta İstanbul'da evlenecek olan çiftin düğün davetiyeleri de ortaya çıktı. İkili, Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklif ettiği otelde nikah masasına oturacak.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Önce kız isteme töreni gerçekleşmiş, ardından nişan töreni yapılmıştı. Düğününe 10 gün kalan çiftin davetiyesi ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLI DÜĞÜN DAVETİYESİ

26 Ağustos’ta nikah masasına oturacak çiftin şimdiden çok heyecanlı oldukları konuşulanlar arasında. İkili’nin düğünü  Oğuzhan Koç'un 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir’e evlilik teklif ettiği otelde gerçekleşecek. Koç, evlilik teklifi için Sarıyer’deki lüks otelin kral dairesini tutmuş, geceliği için 82 bin lira ödemişti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün davetiyesi ortaya çıktı: Fotoğraf detayı dikkatlerden kaçmadıDemet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin davetiyesi...

Öte yandan ünlü çift düğünde yanlarında görmek istedikleri sevdikleri için bir e-davetiye hazırladı. Üzerinde fotoğraf detayı bulunan ve sade bir davetiye bastıran çiftin nikah töreni 19.30’da başlayacak.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...