Oğuzhan Koç gönlünü fenomene kaptırdı! Kim olduğunu duyan şaşırıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oğuzhan Koç gönlünü fenomene kaptırdı! Kim olduğunu duyan şaşırıyor

MAGAZİN Haberleri

2 ay önce oyuncu Demet Özdemir ile boşanan Oğuzhan Koç, kalbini sosyal medya fenomeni Ala Tokel’e kaptırdı. İkilinin fotoğrafları magazin camiasını salladı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir Ağustos 2022’de görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Çift, 5 ay süren evliliklerini sessiz sedasız noktalama kararı aldı. İkili, ortak yaptıkları basın açıklamasının ardından Beykoz Adliyesi’nde boşandı.

Ünlü şarkıcı, Demet Özdemir’i çabuk unuttu ve hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Pop şarkılarının başarılı ismi Oğuzhan Koç, fenomen Ala Tokel ile yeni bir birlikteliğe başladı.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında fenomen Ala Tokel'le görülen şarkıcı, gönül kapısını yeniden araladı. Bayramı tatilde geçiren ikilinin samimi hali dikkatlerden kaçmadı.

Oğuzhan Koç gönlünü fenomene kaptırdı! Kim olduğunu duyan şaşırıyor

“BELKİ DE SİZ GÖREMİYORSUNUZ”

Geçtiğimiz aylarda Demet Özdemir ile evliliği sona eren şarkıcı Oğuzhan Koç, çıktığı konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplamıştı. Yaz planlarından bahseden Koç, "Yazın büyük bir bölümünü Çeşme'de geçireceğim. Arkadaşlarımızla çok tatlı bir tesisi kapattık ve evleri kiraladık. Hep birlikte üretelim, çalışalım, eğlenelim ve söyleyelim istedik" dedi. 

Koç, "Hayatınızda birisi var mı?" sorusuna ise şaşırtan bir şekilde “Bilmiyorum, belki de siz göremiyorsunuz...” cevabını vermişti.

Oğuzhan Koç gönlünü fenomene kaptırdı! Kim olduğunu duyan şaşırıyor

ALA TOKEL KİMDİR?

Youtuber Ala Tokel, 2018 yılında ünlenen bir fenomen. Çektiği videoların yanı sıra kendisine bir güzellik merkezi açan Tokel, işlerini büyüttü. Ünlü ismin şimdilerde birçok şubesi bulunuyor. 

Sosyal medya fenomeni olan Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümü mezunu. 3 Aralık 1994 doğumlu. Ala Tokel'in özel hayatı da merak konusu. 2017 yılında görkemli bir düğünle Eren Bülbül ile evlenen Ala Tokel, bir süre evli kaldıktan sonra boşandıklarını duyurdu. Boşanmalarının nedenine ise tam olarak açıklık getirmedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...