Oğlum dizisi final yapıyor

Düzenleyen:
Oğlum dizisi final yapıyor

MAGAZİN Haberleri

Show ekranlarında yayınlanan Oğlum dizisinden sevenlerine kötü bir haber geldi. Ekran hayatına büyük ümitlerle başlayan ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin final yapacağı haberleri izleyecileri kızdırdı.

Ekran macerasına iddialı başlayan, birbirinden ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Show TV’de yayınlanan bir diziden final haberi geldi.  Sezon ortasında rakiplerini sollamak için son dizi bombası Oğlum'u yayın hayatına sokan Show TV'de şu sıralar işler tersine döndü. İlk bölümü ile büyük ses getiren dizi Oğlum, beklenen başarıyı sağlayamadı ve rakiplerinin gerisinde kalarak 'havlu attı'. Oğlum için erken final kararı çıktı, kanal bunu resmen duyurdu.

SEYİRCİ KIZDI

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ekran macerasına çok iddialı bir giriş yapan dizi Oğlum'un final yapacak olması seyirciyi de kızdırdı.

Sosyal medyada onlarca yorum alan dizi için seyirci yapımcıya ve kanala seslendi..Başrollerinde Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman, Serhat Teoman gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin dram yüklü olması seyirciyi içine çekmiş ve ekran başına kilitlemişti.

Sağlam oyuncu kadrosu ve hikayesi ile ilk bölümlerde ilgi gösterse de dizi bir türlü beklenen başarıyı sağlayamadı. Çarşamba akşamları Kanal D'deki Sadakatsiz, ATV'deki Kuruluş Osman, TRT'deki Kara Tahta'nın gerisinde kaldı. 11. yeni bölümü ile yarın yani 20 Nisan'da ekrana gelecek olan dizi birkaç bölüm sonra ekran macerasına son verecek.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...