Oğlu ölüm yıldönümünde Oya Aydoğan’ı unutmadı: Sonsuza kadar aklımdasın

Düzenleyen:
Oğlu ölüm yıldönümünde Oya Aydoğan’ı unutmadı: Sonsuza kadar aklımdasın

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan yediği patates kızartması boğazına takılınca acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Aort damarı yırtılan Aydoğan, acil olarak ameliyata alındı. 12 saat süren ameliyat sonrası yoğun bakıma kaldırılan sanatçı, tedavi gördüğü hastanede 2016 yılında hayatını kaybetti. Aydoğan aramızdan ayrılalı 6 yıl oldu. Oğlu Gurur Aydoğan, annesinin vefatının yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Oya Aydoğan’ın vefatının üzerinden 6 yıl geçti. Merhum sanatçı ölüm yıldönümünde anılıyor.

Oya Aydoğan’ın Latif Demirbağ ile evliliğinden dünyaya gelen ve tek çocuğu olan Gurur Aydoğan annesinin ölüm yıldönümünde duygusal bir mesaj paylaştı.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Annesiyle çekilen çocukluk fotoğrafına Instagram hesabından yer veren Gurur Aydoğan, altına şu notu düştü:

“Ne yazık ki zaman su gibi akıp geçiyor. Bugün sensiz 6 yıl. Mekanın cennet olsun meleğim. Sonsuza kadar aklımdasın.”

Oğlu ölüm yıldönümünde Oya Aydoğan’ı unutmadı: Sonsuza kadar aklımdasın

OYA AYDOĞAN NEDEN VEFAT ETTİ?

Ünlü sanatçı Oya Aydoğan 8 Mayıs 2016’da aort damarı yırtılması sebebiyle özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Aydoğan, 12 saat süren ameliyat sonrası yoğun bakıma alınmış, 15 Mayıs 2016’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sevilen sanatçı vefat ettiğinde 59 yaşında yaşındaydı. Oya Aydoğan 16 Mayıs 2016’da, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı’na defnedilmişti.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...