O Ses Türkiye'de Tuğçe jüriyi karıştırdı

O Ses Türkiye'de Tuğçe jüriyi karıştırdı

MAGAZİN Haberleri

O Ses Türkiye'de sahneye çıktığı ilk performansında olay olan Tuğçe Gendigelen, yarışmanın dün akşamki bölümünde elendi.

O Ses Türkiye elemelerine kendi yazdığı şarkısı ile katılan ve tüm jüri üyelerini etkileyen düellolarda iki rakibini geçerek bire birlere kalmaya hak kazanan Tuğçe Gendigelen elendi.İyi başladığı yarışmayı kötü bitirdi. nbsp;O SYarışmaya Eskişehir'den katılan ve kendi bestelediği şarkı ile O Ses Türkiye elemelerine katılan Tuğçe Gendigelen etkileyici sesi ve sahneye olan hakimiyeti ile tüm jüri üyelerini etkilemişti. Tuğçe Gendigelen bu akşamki performansıyla salonu coşturmayı başardı. Ancak Bire Bir'de Euphorıa şarkısını seslendiren Tuğçe Gendigelen'i kendisi yaktı. nbsp;Seslendirdiği şarkının sözlerini kendi isteği doğrultusunda değiştiren ve bu tavrı ile başta Hadise ve Murat Boz olmak üzere tüm jüri üyelerinin tepkisini çeken Tuğçe Gendigelen bu hareketinden dolayı Ebru Gündeş'in de eleştirisine hedef oldu. Tuğçe Gendigelen güçlü sesine ve müziğe olan yeteneğine rağmen elendi. Karar verme anında Ebru Gündeş Elvan Özyurtlu ile yoluna devam etme kararı aldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...