'O ses Hasan'ın çalıştığı lokantada büyük sevinç

/ Kaynak: DHA
'O ses Hasan'ın çalıştığı lokantada büyük sevinç

MAGAZİN Haberleri  / DHA

'O Ses Türkiye' yarışmasında Hasan Doğru'nun birinci olması, memleketi Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'nde coşkuyla karşılandı.

Kendisinin de garson olarak çalıştığı babasına ait lokantada yarışmayı izleyen çalışanlar ve müşteriler, Doğru'nun birinciliğini birbirilerine sarılarak kutladı. Yarışma boyunca muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla halkın sevgilisi haline gelen ve izleyicilerin oylarıyla 'O Ses Türkiye' 1'ncisi seçilen Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu 26 yaşındaki Hasan Doğru'nun ailesinin sahip olduğu lokantada final heyecanı yaşandı. Kozlu Beldesi'nde bulunan 'Kemeraltı' lokantasında amca Ömer Doğru, müşteriler ve hemşireleri yarışmayı birlikte izledi. Hasan Doğru'nun performansını dinledikten sonra alkışlarla tempo tutan sevenleri, cep telefonuyla sık sık mesaj atarak Doğru'ya destek verdi. Hasan Doğru'nun son 2'ye kalmasıyla birlikte lokanta da 'Hasan' tezahüratları başladı. Finali dikkatle izleyen sevenleri, Hasan Doğru'nun 1'inci olarak açıklanmasını birbirlerine sarılarak kutladı. Hasan'ın destekleyen herkese teşekkür eden amca Ömer Doğru ise şöyle konuştu; "Hasan'dan Allah razı olsun bize bu mutluluğu yaşattığı için. Zonguldak ve Kozlu başta olmak üzere tüm Türkiye'ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hasan'ın Allah yolunu açık etsin. Oylamada neredeyse kalp krizi geçirecektik. Herkese teşekkür ediyorum. Bugün de arkadaşlar geldi toplandık. Hep beraber mesaj atarak Hasan'ı destekledik. Hasan buraya herkesin desteğiyle geldi. Herkese teşekkür ediyoruz."
'O ses Hasan'ın çalıştığı lokantada büyük sevinç

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...