O eski halinden eser yok şimdi...

O eski halinden eser yok şimdi...

MAGAZİN Haberleri

Ekranlarda fazla kilolarıyla dikkat çeken ünlülerin bir anda karşımıza 'dal' gibi çıkmaları herkesi hayretler içinde bırakıyor.

GİZEM DUMAN
Ekranlarda fazla kilolarıyla dikkat çeken ünlülerin bir anda karşımıza 'dal' gibi çıkmaları herkesi hayretler içinde bırakıyor. Çoğu, riskli olan mide küçültme ameliyatını tercih ediyor, kimi sporla, diyetle zayıflıyor. Biz de bu hafta eski halinden eser kalmayan şöhretleri derledik. nbsp;
O eski halinden eser yok şimdi...

Şimdi bambaşka biri oldu
Henüz 27 yaşında olan Pelin Öztekin'i kilolu olarak tanıdık. Fakat bir gün karşımıza bambaşka biri olarak çıktı. Genç oyuncu, 6 ayda 153'ten 100 kiloya düştü. Geçirdiği ameliyat için 6 ay ailesiyle kara kara düşünmüş. Sonunda olmaya karar vermiş. nbsp;
O eski halinden eser yok şimdi...

Işın Karaca-36 beden nbsp;mutluluğu
Kilo problemi yaşayan şarkıcılardan Işın Karaca, haşimato tiroidi hastalığı nedeniyle bir türlü istediği vücuda kavuşamıyordu. Bu durumdan tamamen kurtulmak isteyen sanatçı, operasyonla 25 kilo verdi. Midesinin 3'te 2'si alınan Işın Karaca, 36 bedene kadar inmeyi başardı.
O eski halinden eser yok şimdi...
Hakan?Aysev-Kızı için zayıfladı
Ünlü şarkıcı Hakan Aysev, mide küçültme ameliyatıyla 140 kilodan 90'a indi. 30 yıldır kilolu olarak yaşadığını söyleyen Aysev'in zayıflamak istemesinin en büyük sebebi kızıymış: "Çok geç baba oldum. Kilolarım yüzünden peşinden yeterince koşturamıyordum." Aysev, sadece 2 adet köfte yiyor; yarım kase çorba içiyor.
O eski halinden eser yok şimdi...
Ümit?Erdim-Azmetti başardı


Yıllardır fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Ümit Erdim, crossfit (fitness çeşidi) sporuyla 6 ayda 25 kilo verdi. Ünlü sunucu, sadece sporla sağlıklı bir vücuda kavuşulabildiğini ispatlamış oldu. nbsp;

O eski halinden eser yok şimdi...
Okan?Karacan-45 kilo verdi
Sunucu Okan Karacan yoga yaparak 45 kilosuna veda etti. Bunun yanında yeme içmesine de dikkat etti tabii. Tatlının üzerine süt içti, kızartmalara elveda dedi. Şimdi 100 kilo. nbsp;
O eski halinden eser yok şimdi...
Yepyeni Fatih Ürek
Zayıflamak için bıçak altına yatan ünlülerden biri de Fatih Ürek. Ameliyatla 30 kilosundan kurtulan Ürek'in şimdi tek isteği spor yaparak daha fit bir vücuda kavuşmak.

Verdiler, geri aldılar
O eski halinden eser yok şimdi...

Ata Demirer-Boşanmak bozdu
Herkes Ata Demirer'in şişman haline çok alışıktı. Hatta kendisi bile kilolarını espri malzemesi yapardı. Evlendikten sonra eşinin de desteğiyle 6 buçuk ayda 40 kilo vererek 100 kiloya düştü. Ancak boşandıktan sonra eski haline geri dönmeye başladı. Yine de ilk haline göre daha zayıf.
O eski halinden eser yok şimdi...

Hamdi Alkan-Bu defa kararlıydı
Geçtiğimiz yıllarda 140'dan 110 kiloya düşen oyuncu Hamdi Alkan'ın son hali görenleri şaşırttı. "Verdiğim her kiloda kızlarımla daha kaliteli vakit geçirdiğimi fark ettim. Bu defa çok kararlıyım, herkese tavsiye ediyorum" diyen Alkan, bugünlerde yine fazla kilolarıyla dikkat çekiyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...