O dizi yayından kaldırıldı, İbrahim Tatlıses isyan etti!

O dizi yayından kaldırıldı, İbrahim Tatlıses isyan etti!
MAGAZİN Haberleri

'Urfalıyam Ezelden' dizisinin yayından kaldırılmasına sinirlenen İbrahim Tatlıses isyan etti.

İbrahim Tatlıses daha önce de "Benim Adım Gültepe" dizisinin yayından kaldırılmasına tepki göstermişti. Tatlıses, "Urfalıyam Ezelden" dizisinin de yayından kaldırılması kararı üzerine çok kızdı. Herkesi kanalın Ceo'suna tepki göstermeye davet eden Tatlıses, "Şiir gibi yazılmış bir hikaye "Urfalıyam Ezelden". Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum. Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben Urfalıyam benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş. Şanlı Urfalılar ne duruyorsunuz gün bugündür adam gibi bir dizi çekiliyor. Urfalıyam Ezelden bir yöneticinin egosu yüzünden kalkıyor" dedi.
O dizi yayından kaldırıldı, İbrahim Tatlıses isyan etti!
Tatlıses şu mesajları paylaştı:

"Herkesi irfan Şahin'i protesto ya davet ediyorum. Bizi abandone ettiler bu egolarını tatmin edemeyen yöneticiler.! Yuh. Şiir gibi yazılmış bir hikaye 'Urfalıyam Ezelden. Memleketimdir diye feryat etmiyorum. Ayrıca 'Benim Adım Gültepe'nin de arkasında durdum! E?? 'Urfalıyam Ezelden'in kadrosu bela, herkes bela oynamış. İçindeki dramı türküleri ben 'Urfalıyam' benim aklıma bile gelmedi böyle bir iş!"
Öte yandan, İbrahim Tatlıses, Sabah saatlerinde yazdığı '10 Kasım' mesajıyla da sosyal medyada tepki çekmişti.
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...