Nurgül Yeşilçay'ın bu dizisi de tutmadı!

Nurgül Yeşilçay'ın bu dizisi de tutmadı!

MAGAZİN Haberleri

16 şubat tarihinde yeni bölümünün yayınlanması beklenen Cinayet dizisi hayranlarına üzücü haber. Nurgül Yeşilçay'ın bu dizisi de tutmadı!

Cinayet yayından kaldırıldı.Kanal D`de salı günü saat 20.00`da başlayan ama sonra pazar saat 23.15`e alınan Cinayet dizisi düşük reytingler almaya devam ediyordu.Nurgül Yeşilçay, Murat Yıldırım'la oynadığı Aşk ve Savaş filminden sonra başarıyı bir türlü elde edemedi.Sinema filmi 'Aşk Kırmızı' filminden de istediği başarıyı elde edememişti.Ünlü oyunucu Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü oynadığı 'Aşk kırmızı' ise 'En Fena Film' adayı gösterildi. Sinema dergisi Arka Pencerenin düzenlediği, en kötü oyuncular ve yapımlara verilen 'Altın kestane/Yılın en fenaları' ödüllerinin adayları açıklandı.Nurgül Yeşilçay 'Yılın en fena kadın oyuncusu' olarak listeye ilk sıradan girdi. Başrolünü oynadığı 'Aşk kırmızı' ise 'En Fena Film' adayı gösterildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...