Nükhet Duru: Şarkılarla büyüdüm

Nükhet Duru: Şarkılarla büyüdüm

MAGAZİN Haberleri

“Küçük yaşta sahneye çıktım. Meslek hayatımın 43 yılını öğrenerek, deneyerek, üzüntü yaşayarak, hayal kırıklıklarından sonra yeniden ayağa kalkarak geçirdim...”

Türk pop müziğinin ünlü ismi Nükhet Duru ‘Mavi Düşler’ adlı yeni single çalışmasını bugün müzikseverlerle buluşturacak. Meslek hayatının 43. yılında olduğunu ifade eden Duru, duygularını şu sözlerle dile getirdi: Çok küçük yaşta sahneye çıktım ama bu 43 yılı öğrenerek, arayarak, deneyerek, bazen yanılıp, küsüp, üzüntü yaşayarak, hayal kırıklıklarından sonra yeniden ayağa kalkarak geçirdim. Çok şeyler yaşadım. Gerçekten başımı kaldıramayacak kadar üzüntülü olduğum günler oldu ama yeniden başlamanın yollarını hep buldum. Sahne benim oturduğum yer, asıl mekânım. Çünkü insan 14 yaşında sahneye çıkınca her şeyi orada öğreniyor. Ben hayatı şarkılarla öğrendim ve öğrendiklerimi de sahneden paylaşmak istiyorum. Sahne benim en rahat ettiğim yer.

YAZA ÜÇ ŞARKI
Single albümüne ilişkin bilgi veren sanatçı, hazırladığı üç şarkılık projede yer alan Mavi Düşler’in yazı karşılama şarkısı olduğunu ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...