Nilüfer’in evlat edindiği Ayşe Nazlı büyüdü… Kızından ünlü şarkıcıya duygusal doğum günü kutlaması

Düzenleyen:
Nilüfer’in evlat edindiği Ayşe Nazlı büyüdü… Kızından ünlü şarkıcıya duygusal doğum günü kutlaması

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Nilüfer ile Reha Muhtar 1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan Ayşe Nazlı’yı evlat edinmişti. Şimdilerde 22 yaşında olan Ayşe Nazlı, annesinin doğum gününü paylaştığı duygusal bir mesajla kutladı.

“Geceler” , “Esmer Günler” , “Yine Yeni Yeniden” gibi eserleriyle bilinen Nilüfer, Türk popunun başarılı isimleri arasına adını yazdırdı.

Ünlü şarkıcı 1999 yılında Reha Muhtar ile birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan Ayşe Nazlı adında bir kız çocuğu evlat edindi.

Nilüfer ile kızı Ayşe Nazlı’nın arasında çok güçlü bir bağ var. Zaman zaman kızıyla fotoğraflarını yayınlayan ünlü şarkıcının paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Türk popunun başarılı isimlerinden Nilüfer’in şimdilerde 22 yaşında olan kızı İngiltere’de psikoloji okuyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Ayşe Nazlı, uzakta da olsa annesinin doğum gününü unutmadı.

Instagram’dan annesiyle birlikte çekilen fotoğrafına yer veren Ayşe Nazlı, fotoğrafın altına "En değerlim iyi ki doğmuş" notunu düştü.

Verdiği bir röportajda kızı hakkında konuşan Nilüfer, kızıyla hiç kavga etmediklerini belirterek “O kadar çatışmıyoruz. Ayşe Nazlı çok uyumlu bir çocuk. Son derece saygılı... Bazen benim tavsiyelerime ve uyarılarıma itiraz edebiliyor. Bu da normal, onun yaşının getirdiği şeyler. Ama öyle şiddetli çatışmalarımız ve kavgalarımız yok" dedi. Nilüfer, Ayşe'nin en yakın arkadaşını olduğunu da sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...