Nilperi Şahinkaya’nın avukatı harekete geçti! Oyuncu Burak Deniz hakkında yakalama kararı…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nilperi Şahinkaya’nın avukatı harekete geçti! Oyuncu Burak Deniz hakkında yakalama kararı…

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşıyla, bir mekanda kavga çıkardığı iddia edilen Burak Deniz, 4 aydır savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmedi. Bunun üzerine Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, kendisine küfür ettiği ve kavga çıkardığını ileri sürdüğü meslektaşı Burak Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını istedi. Şahinkaya’nın avukatı konuyla ilgili harekete geçti.

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya ile meslektaşı Burak Deniz arasında sular durulmuyor. Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana’da bulunan Burak Deniz'in gittiği bir otelde taşkınlık çıkartarak Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşıyla tartıştığı iddia edilmiş, oyuncunun sevgilisiyle oturduğu masaya giden Deniz'in Şahinkaya’ya küfür ettiği ve devamında kavga çıkardığı ileri sürülmüştü. 

ÖZRÜNÜ KABUL ETMEDİ

Basına yansıyan olaylardan sonra Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşından özür diledi ancak genç oyuncu özrü kabul etmedi. Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz hakkında15 Eylül’de yaşanan kavga nedeniyle Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli dilekçesinde Deniz’in “kasten yaralama”, “hakaret”, “kişilerin huzur ve sukûnunu bozmaktan yargılanmasını talep etti.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMASINI TALEP ETTİ

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Burak Deniz geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmedi. Deniz’in avukatı Serdar Opak da müvekilinin işi nedeniyle sürekli yurt içi ve yurt dışı seyahatler yaptığı iş yoğunluğu nedeniyle de ifade vermeye gitmediğini söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın avukatı Nail Gönenli, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...