Nilgün Belgün domuz gribi mi oldu? Nilgün Belgün’ün sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nilgün Belgün domuz gribi mi oldu? Nilgün Belgün’ün sağlık durumu nasıl?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün’ün sağlık sorunları yaşadığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyadan açıklama yapan Nilgün Belgün, hastalığını duyurdu. Sevilen oyuncunun hayranları üzücü haber sonrası Nilgün Belgün’ün sağlık durumunu merak etti. Nilgün Belgün domuz gribi mi oldu? Nilgün Belgün’ün sağlık durumu nasıl? Detaylar…

Tiyatro oyunu için Denizli'de olan Nilgün Belgün sosyal medya hesabından domuz gribine yakalandığını duyurdu. Üzücü haber sonrası ünlü oyuncu için sosyal medya ve arama motorları üzerinde merakla araştırma yapıldı. Nilgün Belgün domuz gribi mi oldu? sorusu gündem oldu. Peki Nilgün Belgün hastalığı hakkında ne dedi? Nilgün Belgün’ün sağlık durumu nasıl? İşte yanıtı…

NİLGÜN BELGÜN HASTALIĞI NE, NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün hastane odasından paylaşım yaparak domuz gribine yakalandığını açıkladı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

NİLGÜN BELGÜN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Başarılı oyuncu Nilgün Belgün Denizli'de bir hastanede tedavi altında. Nilgün Belgün, sosyal medya hesabında hasteneden paylaştığı bir kare ile "Sevgili dostlar ben de en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım. Yarınki Fethiye ve Muğla gösterilerimi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Yeni tarihleri en kısa zamanda sizinle paylaşmış olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…” açıklamasını yaptı. Belgün'ün sağlık durumu ile ilgili paylaşımı sonrası ünlü isimlerden ve takipçilerinden "Geçmiş olsun" mesajları geldi.

Nilgün Belgün domuz gribi mi oldu? Nilgün Belgün’ün sağlık durumu nasıl?

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...