Nilgün Belgin sitem etti! 'Neden haberim yok'

Nilgün Belgin sitem etti! 'Neden haberim yok'

MAGAZİN Haberleri

Bu sabah hayatını kaybeden Türk tiyatro ve sinemasının en önemli oyuncularından Zeki Alasya'nın ölümü sanatçı dostlarını da yasa boğdu

Akasya Durağında Zeki Alasya ile uzun yıllar birlikte rol alan Nilgün Belgün CNN Türk yayınında gözyaşlarını tutamadı. 'Şu an çok acı çekiyorum, özür dilerim konuşamıyorum' diyen Belgün usta oyuncunun sağlık durumun kötü olduğundan haberi olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlandı.
Gözyaşlarına boğulan Nigün Belgün güçlükle konuştu. 'Özür dilerim çok acı çekiyorum, konuşamıyorum... Çok önemli bir insanı kaybettik' diyen oyuncu usta oyuncunun sağlık durumun bozuk olduğundan haberi olmadığını söyledi.


SİTEM ETTİ
'Benim haberim yoktu' diyen ünlü oyuncu Zeki Alasya'nın eşiyle telefonda görüştüğünü belirterek 'Benim niye haberim yoktu diye sordum, hakikaten bilmiyordum' diye konuştu. Alasya'nın senelerce birlikte çalıştığı oyuncu Ayşen Gruda, üzücü haberin ardından, "Bugün her evden bir cenaze çıktı" dedi...Birlikte çok sayıda filmde yer alan Türkiye sinemasının en önemli karakter oyuncularından olan Ayşen Gruda, "Zeki her zaman çocuk kalmayı başaran bir insandı. Politik tiyatro yapmayı Zeki Alasya ve Metin Akpınar'dan öğrendim. İnanamıyorum. Bugün her evden bir cenaze çıktı" dedi.


MÜJDAT GEZEN: BEKLİYORDUK
Müjdat Gezen ise yaptığı açıklamada "O kadar çok sevdiğim bir insandı ki. Aile dostumdu. Ama bekliyorduk çünkü karaciğerde iki büyük tümör vardı" dedi. İşte Müjdat Gezen'in açıklamaları; "Çok kötü oldum. Onu dört beş gün önce hastanede ziyaret ettim. Çok kötüydü... O kadar çok sevdiğim bir insandı ki. Aile dostumdu. Ama bekliyorduk çünkü karaciğerde iki büyük tümör vardı. Onu ziyaret ettim ve kimse gelmemişti, Koç Üniversitesi Hastanesi'nde yatıyordu Topkapı'da. Rengi sapsarıydı, hiçbir şey yemiyordu.


Eşiyle konuşmuştum, doktorlar da tatsız haberler veriyordu. Çırpınıyorlardı ama... Bekliyorduk. Ona çiçek göndermiş, 'bu da geçer' demiştim. İştahı hiç yoktu, yemiyordu. Türk tiyatrosu için önemliydi ama insan olarak çok değerliydi. Kardeşimi kaybetmiş gibiyim. O gün bugündür televizyonu açmıyordum. Çok ağlıyordum... Ah... Çok kötü oldum şimdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...