Nebahat Çehre’den ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması… Teklif aldığını itiraf etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nebahat Çehre’den ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması… Teklif aldığını itiraf etti

MAGAZİN Haberleri

Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Firdevs rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Nebahat Şehre, Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nden kendisine teklif geldiğini açıkladı.

‘Muhteşem Yüzyıl’ , ‘Kara Para Aşk’ , ‘Haziran Gecesi’ gibi birçok dizi ve filmde rol alan Nebahat Çehre, verdiği bir röportajda Kızılcık Şerbeti’yle ilgili çok konuşulan bir açıklamada bulundu. 

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Feyza Civelek, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizi, yaz tatiline girse de gündemden düşmüyor.

Nebahat Çehre’den ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması… Teklif aldığını itiraf etti

Kızılcık Şerbeti'nde Aliye Uzunatağan Sönmez rolüyle Kıvılcım (Evrim Alasya)'ın annesini canlandırıyor.

ELİNİN TERSİYLE İTMİŞ

Kadrosuyla göz dolduran projeyle ilgili usta oyuncu Nebahat Çehre’den çok konuşulacak bir açıklama geldi. Çehre, henüz cast aşamaları yapılırken Kızılcık Şerbeti dizisinden teklif aldığını itiraf etti. Usta oyuncu dizide Aliye Uzunatağan'ın canlandırdığı Sönmez karakteri için teklif aldığını belirtti.

Snob Magazin’e röportaj veren Nebahat Çehre, söz konusu teklif için “Kızılcık Şerbeti'ndeki anneanne (Sönmez) karakteri için bana teklif gelmişti ama o karaktere ben uygun değildim” ifadelerini kullandı.

Nebahat Çehre’den ‘Kızılcık Şerbeti’ açıklaması… Teklif aldığını itiraf etti

Kızılcık Şerbeti sezon finalinden...

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM NE OLDU?

Alev ve kocasını yakın bir pozisyonda gören Pembe, her ne kadar bu durumdan çok rahatsız olmuşsa da şimdilik Abdullah'ın bahaneleriyle yetinmek zorunda kalır. Sonunda muratlarına ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarının hiç de kolay olmayacağını, farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren görmeye başlarlar. Nursema'nın ailesini yemeğe çağırdığı gece her ikisi için de kabusa dönecektir.

Ömer, Kıvılcım'la birlikte yaşayacakları evi alarak ona sürpriz yapacak, ancak bununla da yetinmeyip daha büyük bir hamle ile Kıvılcım'ı tam kalbinden vuracaktır. Delil bularak boşanmayı kafasına takmış olan Doğa, beklediği haberi ona yardım eden Alev'den alınca harekete geçecek ancak yapacakları her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açacaktır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...