Nahee öldü mü? K-Pop şarkıcısı Nahee kaç yaşında, yaşıyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nahee öldü mü? K-Pop şarkıcısı Nahee kaç yaşında, yaşıyor mu?

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İlk single'ı "Blue City"yi 2019'da yayınlayan Koreli indie-pop şarkıcısı Nahee öldü mü? Son olarak 7 Kasım'da gönderi paylaşan Nahee hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Instagram kullanıcıları, Nahee'nin kişisel sayfasında paylaşımlarda bulunmaması nedeniyle Nahee öldü mü? K-Pop şarkıcısı Nahee kaç yaşında, yaşıyor mu? sorularına yanıt aradı.

NAHEE ÖLDÜ MÜ?

Koreli şarkıcı Nahee'nin hayatını kaybettiği plak şirketi Mun Hwa In tarafından duyuruldu. 9 Kasım'da paylaştıkları gönderiye göre Nahee, 24 yaşında hayatını kaybetti.

Korece'den çevrilen açıklamada "Şarkıcı-söz yazarı Nahee dünyamızı terk etti ve gökyüzünde bir yıldız oldu" denildi. "Nahee'yi destekleyen ve seven tüm hayranlarınıza ani bir haber getirdiğim için üzgünüm."

NAHEE NEDEN ÖLDÜ?

Ölüm nedeni ise belirtilmedi. Nahee'nin vefat haberi K-pop severleri sarstı ve bir hayran müzik şirketinin gönderisinin yorum kısmına şunu yazdı: "O bizim tarafımızdan çok seviliyor ve umarım bunu hissedebilmiştir."

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...