Mustafa Sandal evlendi! Mustafa Sandal'ın karısı Melis Sütşurup kaç yaşında?

Düzenleyen:
Mustafa Sandal evlendi! Mustafa Sandal'ın karısı Melis Sütşurup kaç yaşında?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ikinci kez nikah masasına oturdu. Mustafa Sandal, Melis Sütşurup ile Roma'da evlendi. Mustafa Sandal'ın yeni karısı Melis Sütşurup günün en çok konuşulan ismi oldu. Peki Melis Sütşurup kimdir, ne iş yapar? İşte detaylar...

Şakıcı Mustafa Sandal ikinci kez dünya evine girdi. Ünlü şarkıcı Melis Sütşurup ile İtalya’nın başkenti Roma’da evlendi. Çift geçtiğimiz şubat ayında nişanlanmıştı. 
Mustafa Sandal, ve Melis Sütşurup'un nikah şahitliğini Simge Sütşurup ve Tunç Taşdemir üstlenirken, çiftin düğünü 11 Mayıs’ta Marmaris’te yapacağı öğrenildi.

MELİS SÜTŞURUP KİMDİR?

Türkiye onu Mustafa Sandal’ın kız arkadaşı olarak tanımıştı. Bugün yapılan nikah töreninin ardından günün en çok konuşulan ismi oldu. Melis Sütşurup, 1989 doğumlu ve butik sahibi olduğu öğrenildi. Sütşurup da Mustafa Sandal gibi daha önce bir evlilik yaptı. Bu evliliğinden bir de oğlu var. 

Üç senedir birlikte olan çift sir süre ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Bu haberlerin ardından yeniden barışan çift şubat ayında nişanlanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...