Mustafa Sandal, Cadılar Bayramı'nı kutlayanlara tepki gösterdi: Tamamen saçmalık

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Mustafa Sandal, Cadılar Bayramı'nı kutlayanlara tepki gösterdi: Tamamen saçmalık

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Cadılar Bayramı’nı kutlayanlara tepki gösterdi. Sosyal medyadan isyan eden Sandal, “Ya siz başka bir paralel evrende yaşıyorsunuz ya da biz bambaşka bir gerçeklik yaşıyoruz” dedi.

Yurt dışında Halloween, Türkiye’de ise bilinen adıyla Cadılar Bayramı özellikle Amerika ve Avrupa ülkelerinde kutlanıyor. Çocuklar kutlamalar esnasında genellikle korkunç kostümler giyerek, kapı kapı dolaşıp şekerleme ve harçlık topluyor. Etkinlikler kapsamında maskeli balolar, balkabağından fener oyma, korku filmi seansları da yapılıyor. Her sene 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı, Türkiye’de de son dönemde popüler hale geldi. 

“NE CADISI, NE KOSTÜMÜ, NE ALAKA?”

Sosyal medya hesabını aktif kullanan şarkıcı Mustafa Sandal, İsrail’in Gazze’yi abluka altına aldığı ve binlerce sivilin hayatını kaybettiği günlerde ülkemizde 'Cadılar Bayramı'nı kutlayanlar için tepkisini dile getirdi. 

Twitter (X) hesabından sitem eden Sandal, şu ifadeleri kullandı:

“Bir Pagan geleneği nasıl bize bulaştı? Ne cadısı, ne kostümü, ne şekeri, ne alaka! Görüyorum ki, bu akşam ortalıkta hiçbir problem yokmuşçasına en coşkulu şekilde birileri Cadılar Bayramı’nı kutluyor. Ya siz başka bir paralel evrende yaşıyorsunuz ya da biz bambaşka bir gerçeklik yaşıyoruz! Yaşanan kıyamet boyutundaki vahşeti pas geçip, pagan adetinize olan sadık duruşunuz enteresan. Kusura bakmayın ama ‘cadılar bayramı’ tamamen bir saçmalık!”

Mustafa Sandal, Cadılar Bayramı'nı kutlayanlara tepki gösterdi: Tamamen saçmalık

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ç çok güzel anlatmış Ağzınıza sağlık bu kadar üzücü olaylar yaşanırken Allah'ım razı olsun çok güzel anlatmış ülkemizde olan saçmalığı 2 Kasım 2023 19:16

Çok güzel anlatmış bu kadar üzücü olaylar yaşanırken insanlar oralarda perişan haldeyken saçmalık ki saçmalık Ağzınıza sağlık

Sonraki Haber Yükleniyor...