Murat Dalkılıç: 8'inci kez ameliyat oldum

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Murat Dalkılıç: 8'inci kez ameliyat oldum

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, burnundan 8. kez ameliyat olduğunu açıkladı. Dalkılıç’a hayranlarından ‘geçmiş olsun’ mesajları yağdı.

Başarılı sahne performansları ve çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren Murat Dalkılıç ameliyat masasına yattı. Ünlü şarkıcı sekizinci kez ameliyat olduğunu duyurdu. 

Sosyal medya hesabından kendisine gelen çiçeklerin fotoğraflarını paylaşan Dalkılıç, “Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür” yazdı.

Murat Dalkılıç: 8'inci kez ameliyat oldum

“BURUN KEMİKLERİM DIŞARI ÇIKIYORDU”

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, daha önce katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programda, kendiyle ilgili samimi itiraflarda bulunmuştu. 7 kez estetik ameliyat olduğunu söyleyen Dalkılıç, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış, benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi. Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum.”

Burnundan tekrar ameliyat olmak zorunda kalan ünlü şarkıcı son halinden ise fotoğraf paylaşmadı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...