Murat Cemcir, Ahmet Kural küs mü? Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Cemcir, Ahmet Kural küs mü? Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Televizyon dizilerinin ve sinema filmlerinin sevilen ikilisi Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasındaki kırgınlık ve küslük hayranlarının gündeminde. Uzun yıllardır birçok filmde birlikte başrol alan ikilinin neden konuşmadıkları merak konusu oldu. Murat Cemcir’in Ahmet Kural ile küs olup olmadığı yönündeki bir soruya yanıt vermesi üzerine Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs? yanıtı araştırılıyor. Peki Murat Cemcir, Ahmet Kural küs mü? Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs?

İşler Güçler ve Kardeş Payı dizileri ile geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir Düğün Dernek, Çalgı Çengi Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi Birçok projede birlikte rol aldı. Son dönemde birlikte bir dizi ya da film projesinde yer almayan  oyuncular Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasında ne oldu? merak ediliyor. İzleyiciler ve ünlü oyuncuların hayranları Murat Cemcir, Ahmet Kural küs mü? Ahmet Kural ile Murat Cemcir neden küs? Sorusuna yanıt arıyor. Sıkı dostlukları gündemde olan ikilinin küslüğü sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasında.  Murat Cemcir ve Ahmet Kural neden küstü? İşte detayları…

MURAT CEMCİR İLE AHMET KURAL NEDEN KÜSTÜ?

Murat Cemcir katıldığı bir sergide muhabirlerin "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de” yanıtını verdi.

Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu  bir programda "Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna, "Birbirimize uzun süredir kırgınız. Niyesi yok, niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler”demişti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...