Murat Boz reklam yüzü oldu

Düzenleyen:
Murat Boz reklam yüzü oldu

MAGAZİN Haberleri

Murat Boz bir erkek giyim firmasının reklam yüzü oldu. Yoğun bir çalışma temposuna giren Boz, önümüzdeki günlerde de reklam filmi için kameraların karşısına geçecek

Murat Boz ile büyük bir reklam kampanyasına başlıyor. AVVA’nın reklam yüzü olan Murat Boz, 2018-2019 sonbahar-kış kreasyonunun tanıtımı için yoğun bir çalışma temposuna girdi.

İlk olarak, önceki gün özel bir stüdyoda objektif karşısına geçen Murat Boz, kampanya çekimleri için poz verdi.

MANKENLERE TAŞ ÇIKARTTI
İki gün süren çalışmada, ceketten gömleğe, pantolondan tişörte, kazaktan monta kadar onlarca ürün giyen şarkıcı, yüksek enerjisiyle sette keyifli anlar yaşattı. Rahat tavırlarıyla profesyonel mankenlerle yarışırcasına objektife poz veren Murat Boz, önümüzdeki günlerde de reklam filmi için kameraların karşısına geçecek.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden biri olan ve sadece Instagram’da yaklaşık 8.2 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, önceki gün “Loading” mesajıyla paylaşım yapmıştı.

Murat Boz reklam yüzü oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...