Müjdeli haber: Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Muhabironline
- Güncelleme:
Müjdeli haber: Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

MAGAZİN Haberleri  / Muhabironline

Oyuncu Taner Ölmez ile meslektaşı Ece Çeşmioğlu çiftinden hayranlarını heyecanlandıran bir haber geldi. Ünlü çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri ortaya çıktı.

‘Medcezir’ , ‘Muhteşem Yüzyıl’ , ‘Yüz Yüze’ gibi yapımlarda rol alan, son olarak ‘Mucize Doktor’ dizisinde ‘Ali Vefa’ karakterini canlandıran Taner Ölmez, 2021 yılında meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ilk kızlarını kucağına alan çiftin ikinci kez anne baba olmaya hazırlandığı öğrenildi. 

Müjdeli haber: Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran ve ilk çocukları Zeynep’i geçtiğimiz yıl kucağına alan çift, yeniden anne baba oluyor. Muhabironline'da yer alan habere göre, özel hayatlarını gözlerden uzak tutan ikilinin bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmazken, Ölmez ve Çeşmioğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. 

Müjdeli haber: Taner Ölmez ikinci kez baba oluyor

YENİ FİLMİNDE BARIŞ TELLİ’Yİ CANLANDIRACAK

Öte yandan Taner Ölmez, Ampüte Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli'nin mücadeleyle dolu hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Hayatla Barış’ filminin başrolünde rol alacak. Filmde Barış Telli’yi oyuncu Ölmez canlandıracak.

Proje öncesi röportaj veren ünlü isim, açıklamasında “Barış’ın etkileyici hikayesi bu projeyi kabul etmemde çok büyük etken oldu. Etkilenmemek mümkün değil. Buraya gelene kadar Barış’la çalıştık. Kanadyenler ile önce yürümeyi sonra da topa vurmayı, koşmayı çalıştık beraber. Futbola futbol sahasında er meydanında çalıştık. Çok zorlandığım zamanlar oldu ama hiçbir zaman pes etmedim. Barış olmasa imkansızdı benim böyle bir şey yapmam, bana çok yardımcı oldu gerçekten. Hem güç, güven veriyor, hem de pozitif enerjisi muhteşem. Onun enerjisi ile daha da bağlandım bu projeye” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Muhabironline
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...