Müge Anlı'yı çileden çıkaran silah savunması: Meraklıysan git ülkeni koru

Düzenleyen:
Müge Anlı'yı çileden çıkaran silah savunması: Meraklıysan git ülkeni koru

MAGAZİN Haberleri

Müge Anlı, 5 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolmasını araştırırken, konuya ilişkin yayına katılan bir Suriyeli vatandaşın, silahla ilgili sözleri karşısında çileden çıkarak, "Silaha meraklıysan git ülkeni koru" sözleriyle tepki verdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu defa  5 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolması vakası ile gündeme oturdu. Yayına söz konusu vaka ile ilgili konuşmak üzere Suriye uyruklu bir vatandaş katıldı. Yayına katılan şahsın "Herkesin evinde pompalı tüfek vardır" sözlerine sinirlenen Anlı, "Kimin evinde pompalı tüfek var? Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle" dedi.

"TÜRKİYE'DE HERKESİN EVİNDE SİLAH VAR"

Olayla ilgili bildiklerini anlatan Tuna'nın evinde pompalı tüfek olduğunu öğrenen Müge Anlı, "Nereden buluyorsunuz bu silahlı?" diyerek tepki gösterdi. Evinde silah olmasının normal bir durum olduğunu belirten Bülent Tuna "İnternetten almıştım evde bulunuyor yıllardır. Hatta polis olayla ilgili arama yapmaya geldiğinde aldı. Bugün Türkiye'de herkesin evinde silah var" dedi.

Müge Anlı'yı çileden çıkaran silah savunması: Meraklıysan git ülkeni koru

"SİZ BURAYA SAVAŞMAYA MI GELDİNİZ?"

Bu sözlere kızan Anlı "Burada kimin evinde pompalı tüfek var ya? Siz buraya savaşmaya mı geldiniz? Antalya'da senin pompalı tüfekle ne işin var? Bir gün herkesin evinde arama yapsınlar ve bunların elindeki silahları toplasınlar.O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle. Antalya'da senin pompalı tüfeği tutmanın ne anlamı var" diyerek tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...