Müge Anlı’nın yeni sezonu başladı: Programın başındaki detay izleyicinin gözünden kaçmadı

Düzenleyen:
Müge Anlı’nın yeni sezonu başladı: Programın başındaki detay izleyicinin gözünden kaçmadı

MAGAZİN Haberleri

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarının başında yer alan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezonu bomba gibi başladı. Haziran ayında final yapan program sevenleriyle buluştu. Yeni sezonun başındaki bir detay ise izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, faili meçhul cinayetleri aydınlatan, kayıpları bulan, aileleri kavuşturan program ekranlara döndü.

Ünlü sunucu Müge Anlı, bugün ekranlarda sevenleriyle buluştu. Yayına enerjik bir şekilde giriş yapan Anlı'nın heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

MÜGE ANLI’NIN HEYECANI EKRANA YANSIDI

Çok heyecanlı olduğunu belirten ünlü isim, program öncesi bağlandığı kahvaltı haberlerinde “Dünden beri karnım ağrıyor. İnşallah yeni sezon güzel geçer. Bu sezon da birçok kişiye yardım edebileceğimiz bir sezon olsun. Allah karşımıza onları çıkarsın biz de yardım edelim. Buraya üzüntüyle gelenler inşallah mutluluk gözyaşlarıyla ayrılsınlar. Dualarınızı eksik etmeyin. Heyecandan elim ayağım titriyor” dedi.

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU İLE EVLENDİ

Ünlü sunucu Müge Anlı, programın sezon finalinde evleneceğini duyurmuştu. 49 yaşındaki Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştireceğini açıklamıştı.

25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı’dan, nikah sonrası ilk hamle gelmişti. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından soyadını değiştirmişti.

O ARTIK MÜGE ANLI YÜZBAŞIOĞLU

Başarılı gazeteci ve sunucu programa Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak çıktı. 25 Haziran Cumartesi günü aile arasında yapılan nikahla hayatını birleştiren ismin adı ve soyadı ekranlara Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak yansıtıldı.

“HABERİ İLK AĞIZDAN VERMEK İSTEDİM”

Müge Anlı programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismin Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...